?> Webdesign | voor een professionele uitstraling!

WEBSITE ONTWERPEN

Vele gingen u voor!!

 

 

WEBSITE ONTWERP

Heb je ooit stil gestaan bij het belang van een goede website? Wat maakt een ontwerp nou echt goed? Met een mooie website kom je ver, maar je wilt meer dan alleen een mooie website.

Je website is meer dan een visitekaartje en je zal er ook op die manier mee om moeten gaan bij het ontwerp. Je website is een instrument bij het presenteren en verkopen van je dienst of product, een weerspiegeling van je bedrijf, product en/of dienst.

Elke website heeft een doel en van daaruit zal je website ontworpen worden. Wil je dat jouw website meer verkoopt of wil je dat je website goed informeert zodat je tijd bespaart? Misschien wil je wel dat je website andere dingen oplevert zoals leads, mailadressen, inkoopadressen, enzovoort.

Wat je doel ook is, wij maken het nog beter door een aantrekkelijk ontwerp!

 

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring met het maken van websites. In die tijd hebben we veel geleerd. Vanaf het bestaan van internet zijn we mee gegroeid met het ontwerpen en bouwen van websites en daar maken we dagelijks klanten blij mee. Door ons inzicht en de visie van de klant, komen we tot een mooi eindproduct voor een betaalbare prijs.

Het grafisch ontwerp speelt hier een belangrijke rol in. Wij zorgen ervoor dat de huisstijl perfect wordt gecommuniceerd op de website. Dit gebeurd uiteraard in overleg.

Communicatie is belangrijk en daarom koppelen we regelmatig terug naar onze klant. Dit scheelt tijd en resulteert in een eindproduct waar we allebei trots op zijn.

Bij maken websites van eenvoudig tot en met lekker complex! Hoe ziet zo’n gebouwde website eruit? Klik hier.

DOOR ONS ONTWIKKELDE PROJECTEN

 

 

Telefoon:

(053) 82 00 999

Email:

info@canmerk.nl

Adres:

Bouwstraat 5b

7483 PE Haaksbergen

Neem contact met ons op!

5 + 9 =