SEO OPTIMALISATIE

Bouwen is de basis. Nu nog goed gevonden worden.

 

 

SEO OPTIMALISATIE

Je hebt vast wel eens gehoord van ‘SEO’. Als je je een beetje verdiept in het internet, dan kom je dit regelmatig tegen. Het gaat dan over Search Engine Optimization.

Wat zo’n “SEO” doet, is zorgen dat je website hoger in de zoekresultaten op Google komen. En dat begint al bij het bouwen van je website. Je kunt namelijk door goeie koppelingen en plugins ervoor zorgen dat Google jouw website goed analyseert.

Dat Google jouw website goed analyseert is van groot belang omdat je beloond wordt met het hebben van een goeie structuur in je website. Via een analyse kijkt Google hoe je website in elkaar zit.

 

 


Wat is de indeling van je website? Waarmee linkt je website? Aan welk Google bedrijfspagina is de website gekoppeld? Waar zijn Social-media links? Zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Om antwoord te geven op die vragen, helpen we je graag. Van teksten tot indeling tot het koppelen van links en social-media. We hebben de kennis die jij nodig hebt.

Bij het bouwen van al onze websites houden wij er al rekening mee dat de structuur geschikt is om gebruik te gaan maken van SEO.

Wil je meer weten over SEO? Neem dan contact op met inge@canmerk.nl

 

 

DOOR ONS ONTWIKKELDE PROJECTEN

 

 

Telefoon:

(053) 82 00 999

Email:

info@canmerk.nl

Adres:

Bouwstraat 5b

7483 PE Haaksbergen

Neem contact met ons op!

2 + 13 =