?> SEO optimalisatie | Bespaar jezelf veel moeite!

SEO OPTIMALISATIE

Bouwen is de basis. Nu nog goed gevonden worden.

 

 

SEO OPTIMALISATIE

Je hebt vast wel eens gehoord van ‘SEO’. Als je je een beetje verdiept in het internet, dan kom je dit regelmatig tegen. Het gaat dan over Search Engine Optimization.

Wat zo’n “SEO” doet, is zorgen dat je website hoger in de zoekresultaten op Google komt. En dat begint al bij het bouwen van je website. Je kunt namelijk door goeie koppelingen en plugins ervoor zorgen dat Google jouw website goed analyseert.

Dat Google jouw website goed analyseert is van groot belang omdat je beloond wordt als je site een goede structuur heeft. Via een analyse kijkt Google hoe je website in elkaar zit.

Wat is de indeling van je website? Waarmee linkt je website? Aan welke Google bedrijfspagina is de website gekoppeld? Waar zijn Social-media links? Zo kunnen we nog wel even doorgaan.

 

 


Om antwoord te krijgen op die vragen, helpen we je graag. Van teksten tot indeling tot het koppelen van links en social-media. We hebben de kennis die jij nodig hebt.

Bij het bouwen van al onze websites houden wij er al rekening mee dat de structuur geschikt is om gebruik te gaan maken van SEO.

SEO TEKSTEN/CONTENT

De juiste indeling is de basis en dan komt het volgende belangrijke onderdeel van SEO, het vullen met goede teksten. Dit is een vak apart, vergis je niet! Wil je optimaal gebruikmaken van SEO zonder betaalde campagnes, dan gaat hier veel tijd en energie in zitten.

Wil je meer weten over SEO optimalisatie? Neem dan contact op met inge@canmerk.nl

 

 

DOOR ONS ONTWIKKELDE PROJECTEN

 

 

Telefoon:

(053) 82 00 999

Email:

info@canmerk.nl

Adres:

Bouwstraat 5b

7483 PE Haaksbergen

Neem contact met ons op!

5 + 12 =