Wat heb je aan website onderhoud?

Niks is zo vervelend als een trage website. Van die websites waarop bijvoorbeeld afbeeldingen of links naar pagina’s niet goed werken. Dit kan natuurlijk bij iedere website wel eens voorkomen natuurlijk maar is niet iets dat je graag wil zien als bezoeker.

Zulke situaties wil je koste wat kost voorkomen. Je website is meer dan alleen jouw visitekaartje. Op basis van de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid trekken bezoekers hun conclusies over jouw bedrijf. Als dit niet goed is, kan dit een bepaald beeld van je organisatie vormen die je mss niet zou willen.

De huidige wereld van het internet gaat razendsnel. Een eerste indruk is dan supersnel gemaakt. Een niet goed werkende site klikt men snel weg omdat mensen tegenwoordig geen tijd en/of geduld meer hebben. Ook dit is een groot risico voor elk bedrijf met een website. Tegelijkertijd schuilt hierin een mooie kans. Want als jouw concurrentie hier ook geen aandacht aan besteed, kun jij een mooie (digitale) voorsprong opbouwen.

Wij verzorgen voor al onze klanten het (technisch) onderhoud van hun websites. Dit is een periodieke klus om zo de site qua veiligheid en techniek up-to-date te houden.

Mis deze kans niet en zorg voor een professionele online aanwezigheid.

Wil je weten wat wij voor jou en je website kunnen beteken? Neem dan contact met ons op. Bel dan even met 053 82 00 999 of stuur een mail naar info@canmerkmedia.nl

Search engine optimization (SEO)

In de wereld van het internet is SEO een bekend begrip geworden. Misschien ken je het al, maar we leggen het graag aan jou uit! Wij maken gebruik van WordPress. Hierin kunnen we thema’s, plug-ins en koppelingen toevoegen die jouw website helemaal eigen maken! Daarnaast zit hier ook de beveiliging, vindbaarheid en werking bij in. Op het gebied van SEO is het wel belangrijk om te onthouden dat je dit structureel bij moet houden. Dit doen wij natuurlijk met plezier. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Google adwords

Google Adwords is een hele handige tool waarmee jij makkelijker jouw targets kan realiseren. Of het nu gaat om meer bezoekers, klanten of omzet, Met Google Adwords krijg je inzicht in de digitale gegevens van jouw paginabezoekers. Daarnaast krijg je een beter beeld van hoe mensen met advertenties omgaan. Een ander handige functie is het online adverteren via diverse campagnes zoals zoek, banner, video, shopping en app-campagnes.

 • Basis
  onderhoud
 • 16,50 per maand
 • Updaten van WordPress CMS
  Updaten van de Plug-ins
  Beveiliging up-to-date houden
  Dagelijkse back-up

  *jaarcontract daarna maandelijks opzegbaar

 • Plus
  onderhoud
 • 47,50 per maand
 • Updaten van WordPress CMS
  Updaten van de Plug-ins
  Beveiligen up-to-date houden
  Dagelijkse back-up
  1 uur support telefonisch/email (kantoor uren)
  Toevoegen van afbeeldingen
  Kleine aanpassingen structuur website

  *Jaarcontract daarna maandelijks opzegbaar

 • Pro
  onderhoud
 • 75,50 per maand
 • Updaten van WordPress CMS
  Updaten van de Plug-ins
  Beveiligen up-to-date houden
  Dagelijkse back-up
  2 uur support telefonisch/email (kantoor uren)
  Toevoegen/aanpassen van teksten
  Toevoegen van afbeeldingen
  Kleine aanpassingen structuur website

  *Jaarcontract daarna maandelijks opzegbaar

Social media

Wij regelen ook het verzorgen van je sociale media en het onderhoud! Dus, heb je geen zin of geen tijd om dit te onderhouden? Wij doen dit graag voor je.
Samen bekijken we wat je gemiddeld aan berichten wilt plaatsen en op basis daarvan zullen we dan een abonnementsprijs afspreken. Natuurlijk kun je ons ook inschakelen zonder dat je een abonnement hebt bij ons. Alleen dan werken wij via ons vaste uurtarief van € 65,-.