website onderhoud

Wat heb je aan website onderhoud?

Je bent het vast wel eens tegen gekomen op een site die je bezocht hebt. Zo’n website waarop functies, zoals afbeeldingen of links naar pagina’s niet meer werken. Komt dat professioneel over? Nee toch.

Dat wil je dan ook zien te voorkomen. Je website is namelijk meer dan alleen je visitekaartje. Is jouw website niet (meer) op orde? en is deze niet (meer) gebruiksvriendelijk door afbeeldingen, links en/of knoppen die niet meer werken? Bezoekers associëren dit (bewust/onbewust) met jouw bedrijf. Da’s niet bepaald wat je wilt toch?

In de wereld van het internet kan zo’n indruk een groot verschil maken. Een website die niet goed werkt klik je snel weg omdat men tegenwoordig geen tijd en/of geduld meer heeft. Dit is een risico voor elk bedrijf met een website. Maar het is ook zeker een kans. Want daar waar jouw concurrentie te kort schiet met hun website, kun jij ervoor zorgen dat jouw website er wel tussenuit springt omdat jij wel inziet dat een goed werkende website onderscheidend is.

Mis deze kans niet en zorg dat je een professionele uitstraling hebt, dat werkt altijd in je voordeel.

Wij verzorgen voor al onze klanten het onderhoud van hun websites. Dit is een periodieke klus om de site qua veiligheid en techniek up-to-date te houden.

Wil je weten wat wij voor jou en je website kunnen beteken? Neem dan contact met ons op. Bel dan even met 053 82 00 999 of stuur een mail naar info@canmerkmedia.nl

SEO

In de wereld van internet is SEO een bekend begrip onderhand. Misschien heb je er wel eens van gehoord en zo niet dan leggen wij dit maar al te graag aan je uit en benoemen we de voordelen van dit programma. Door de juiste tools te gebruiken bij het ontwikkelen van jouw website en dan praten we over de achterkant van de website, het gene wat de bezoeker niet ziet maar de beheerder wel. Wij gebruiken WordPress en hierin kan je thema’s, plug-ins en koppelingen toevoegen om jouw website eigen te maken, beveiligd, goed vindbaar en werkend te maken plus te behouden. Met dit extra pakket wat je erbij kunt aanschaffen berekenen wij de kosten per maand of per uur.
Vergis je niet, om optimaal van  SEO te kunnen profiteren zal dit structureel bijgehouden moeten worden en dit doen we met plezier! Neem contact met ons op voor meer info en wat de mogelijkheden zijn.

Google Adwords

Laat ons Google Adwords toevoegen aan jouw site en realiseer jouw targets! Of het nou gaat om meer pagina bezoekers te krijgen, klanten of omzet, dit prachtig stukje software geeft jou digitale gegevens van jouw paginabezoekers en meer inzicht op welke manier en weg mensen jouw advertenties bekijken en mee omgaan. Daarnaast kunnen we via Google Adwords online adverteren met diverse campagnes zoals zoek/banner/video/shopping en app-campagnes! Dus voor elk doeleind en elke klant is er een geschikte campagne 😉

 

9-17 telefoon & whatsapp Support

Telefonische support

Mocht je problemen hebben, iets willen aanpassen of veranderen. En je komt er zelf niet uit, dan staan wij graag voor je klaar om je te helpen. 053-82 00 999

9-17 Whatsapp chat

Ook via WhatsApp staan we tijdens kantooruren voor je klaar. Vaak is bellen makkelijker en persoonlijker maar en WhatsApp met ons is ook super handig!

Social media

Wij regelen ook het verzorgen van je sociale media en het onderhoud! Dus, heb je geen zin of geen tijd om dit te onderhouden? Wij doen dit graag voor je.
Samen bekijken we wat je gemiddeld aan berichten wilt plaatsen en op basis daarvan zullen we dan een abonnementsprijs afspreken. Natuurlijk kunt u ons ook inschakelen zonder dat je een abonnement hebt bij ons. Alleen dan werken wij via ons vaste uurtarief van € 65,-.