WIL JIJ OOK EEN NIEUWE WEBSITE? LEASE 'M DAN!

Wat is website lease nu eigenlijk?

Misschien heb je er nog nooit van gehoord, maar een website leasen is helemaal nog niet zon gek idee. Tegenwoordig gaat de digitale techniek zo snel en worden updates zo snel doorgevoerd dat het allemaal niet meer bij te houden is. De kans dat jouw gegevens of die van klanten op straat komen te liggen door hackers wordt steeds groter als je niet op een goede beveiliging focust.

Bij Canmerk weten we dat een website of webshop een kostbare aangelegenheid kan zijn. Bij een website lease rekenen we alleen een deel van onze setup kosten (vanaf €695,-). Hierna betaal jij een vast maandbedrag, afhankelijk van het soort website, wensen en voor het onderhoud.

Als ondernemer wil je dit soort kosten het liefst spreiden over een langere periode. Daarnaast heb je bij een maandabonnement ook het voordeel dat er altijd “onderhoud basis” bij in zit.

VOORDELEN WEBSITE LEASE

Geen éénmalige hoge aanschafkosten

Een vast bedrag per maand

Inclusief updates

(WordPress, plug-ins & koppelingen)

Professionele lay-out

Dagelijkse backup

(website & data)

Inclusief hosting

(+ 1 domeinnaam registratie)

SSL certificaat

Lease periode

Een website lease geldt voor een periode van 3 jaar. Hierna heb je natuurlijk de optie om te verlengen. Daarnaast bieden wij ook de optie aan om een compleet nieuwe website op te zetten! Dit is erg handig, aangezien websites na 2 á 3 jaar eigenlijk alweer ouderwets zijn. De technologische ontwikkelingen zijn dusdanig vooruit gegaan dat je een update of totale vernieuwing moet uitvoeren.

Kies voor gemak

Als je voor ons leaseplan kiest, verzeker je jezelf van een altijd up-to-date website inclusief alle voordelen die daar bij komen. Denk dan aan de support, hosting en security. Met andere woorden, wij nemen de zorgen bij je weg. Neem voor meer informatie contact met ons op!

 • Basis
  website lease
 • 32,50 per maand
 • Basic template keuze
  WordPress CMS
  Eigen unieke domeinnaam
  E-mail adres
  Sertigo SSL certificaat
  Service en licentie abonnement
  Inclusief Basic onderhoud

 • Uitgebreid
  website lease
 • 60,00 per maand
 • Uitgebreide template keuze
  WordPress CMS
  Je eigen unieke domeinnaam
  E-mail adres
  Sertigo SSL certificaat
  Service en licentie abonnement
  Inclusief Basic onderhoud
  Koppeling Google analytics
  Voorbereiding Search Engine Optimization

 • Op maat
  website lease
 • in overleg
 • Custom pakket (prijs in overleg)
  Template (custom made)
  E-mail adres
  WordPress CMS
  Eigen unieke domeinnaam
  Sertigo SSL certificaat
  Service en licentie abonnement
  Onderhoud in overleg
  Voorbereiding Search Engine Optimization
  Webshop mogelijk
  Koppeling Google analytics
  Support telefonisch/email (kantoor uren)

Google Analytics en Google Adwords

Wil je meer gegevens inzien van jouw paginabezoekers en meer klanten krijgen?
Laat ons dan Google Analytics toevoegen aan jouw website en adverteren d.m.v. Google Adwords! Dit handige stukje software geeft de digitale gegevens weer van jouw paginabezoekers en meer inzicht op welke manier mensen jouw website bekijken. Daarnaast kunnen we via Google Adwords online adverteren met diverse campagnes zoals zoek/banner/video/shopping en app-campagnes!

Social media

Canmerk is ook in te zetten voor jou sociale media. Mocht je geen gelegenheid hebben om dit te doen, dan doen wij dit met alle plezier voor jou. Vooraf bekijken we hoeveel berichten je gemiddeld geplaatst wilt hebben. Op basis daarvan zullen we een abonnementsprijs bespreken. Mocht je liever nergens aan vast willen zitten, dan is het ook mogelijk om te werken met een vast uurtarief. Dit is €65,-.

Extra modules

Wil je andere mogelijkheden op je website toevoegen? Dat kan, wij implementeren regelmatig losse modules in websites. Denk bijvoorbeeld aan een fotoalbum (productoverzicht), klantenportal met inlog mogelijkheid, gastenboek en noem maar op. Nieuwsberichten doorplaatsen op diverse socialmedia platforms, da’s ook zo’n makkelijke plug-in. Heb je specifieke wensen? neem dan even contact met ons op, wij helpen je graag met het vinden van dat wat je zoekt.

Voor het implementeren van een of meerdere plug-ins berekenen wij éénmalig € 50,- en dan per losse module (vanaf) € 1,50 p.mnd.