website lease

Wil jij ook een nieuwe website? LEASE ‘M DAN!

Wat is website lease nu eigenlijk?

Misschien ken je het nog niet, een website leasen!? Maar het is nog helemaal niet zo gek! Denk d’r maar eens over na. De digitale techniek gaat zo snel en het is niet bij te houden hoe vaak er updates zijn om hackers en andere ongewenste bezoekers tegen te houden die niet de juiste bedoelingen hebben zullen we maar zeggen. Voor je het weet is je site gehackt en worden jouw gegevens (of die van je klanten) misbruikt. Die hackers hebben blijkbaar plezier om andermans werk te verstoren. Nou ja… zeg het maar!

Daarnaast is het natuurlijk ook zo dat een website of -shop best een kostbare aangelegenheid kan zijn! Bij het website lease berekenen wij alleen een deel van onze zogenoemde setup-kosten (vanaf €695,-). Vervolgens een vast bedrag per maand (afhankelijk van het soort site en/of wensen m.b.t. het onderhoud).

Voor menig ondernemer is het aantrekkelijk om de totale kosten van een website te spreiden over een langere periode. Het heeft ook nog een ander voordeel dat maand abonnement. Bij dit bedrag zit namelijk altijd ons “onderhoud basis” pakket.

 

PLUSPUNTEN WEBSITE LEASE

• Geen éénmalige hoge aanschafkosten

• Een vast bedrag per maand

• Inclusief updates (WordPress, plug-ins & koppelingen)

• Professionele lay-out

• Dagelijkse backup (website & data)

• Inclusief hosting (+ 1 domeinnaam registratie)

• SSL certificaat

Lease Periode

Onze website lease diensten gelden voor een periode van 3 jaar, hierna kun je het abonnement natuurlijk verlengen maar bieden wij ook de optie voor een compleet nieuwe website! Ja! Na een jaar of 2 á 3 zijn websites eigenlijk al weer toe aan een update of totale vernieuwing omdat de technologische ontwikkelingen snel gaan. Het om de paar jaar vernieuwen sluit ook aan op de wensen van Google. Google staat namelijk altijd in verbinding met jouw website. Door te vernieuwen val je op bij Google, en dat waarderen ze en dat zie je dus weer terug in de Google Ranking.

Kies voor gemak

Mocht je voor ons website leaseplan kiezen, dan kies je voor ontzorgen. Verzeker jezelf van een altijd up-to-date website inclusief alle voordelen die dit met zich meebrengt. Denk eens aan de support, de hosting of de security van je site. Vraag ons naar meer informatie over het leasen van je site. Vele MKB klanten gingen je voor.

Custom pakket

De perfecte start voor jouw bedrijf! In dit pakket zit alles in wat je nodig hebt voor een goed compleet begin van een mooie, veilige en goed werkende website. Wij werken met WordPress, dit programma wordt voor 30% gebruikt van alle websites over de hele wereld. En dat is niet voor niks. Door de diverse templates, plug-ins en vele extra handige tools kan een website met WordPress helemaal naar jouw huisstijl, wensen en behoeftes gemaakt worden! Ook voor onze klanten is dit programma ideaal te gebruiken want met een korte uitleg kun jezelf simpel kleine aanpassingen maken of iets bewerken.

 • Custom pakket prijs in overleg
 • Template naar eigen ontwerp
 • Bedrijfs e-mail adres
 • WordPress CMS
 • een eigen unieke domeinnaam
 • Sertigo SSL certificaat
 • Service en licentie abonnement
 • Maintenance in overleg
 • Voorbereiding Search Engine Optimization
 • Webshop mogelijk
 • Koppeling Google analytics
 • Support telefonisch/email binnen kantoor uren.

Google Analytics en Google Adwords

Wil je meer gegevens inzien van jouw paginabezoekers en meer klanten krijgen?
Laat ons dan Google Analytics toevoegen aan jouw website en adverteren d.m.v. Google Adwords! Dit prachtig stukje software geeft jou digitale gegevens van jouw paginabezoekers en meer inzicht op welke manier en weg mensen jouw website bekijken. Daarnaast kunnen we via Google Adwords online adverteren met diverse campagnes zoals zoek/banner/video/shopping en app-campagnes!

Social Media

Wij regelen ook het verzorgen van je sociale media en het onderhoud! Dus, heb je geen zin of geen tijd om dit te onderhouden? Wij doen dit graag voor je.
Samen bekijken we wat je gemiddeld aan berichten wilt plaatsen en op basis daarvan zullen we dan een abonnementsprijs afspreken. Natuurlijk kunt u ons ook inschakelen zonder dat je een abonnement hebt bij ons. Alleen dan werken wij via ons vaste uurtarief van € 65,-.

Extra modules

Wil je andere mogelijkheden op je website toevoegen? Dat kan, wij implementeren regelmatig losse modules in websites. Denk bijvoorbeeld aan een fotoalbum (productoverzicht), klantenportal met inlog mogelijkheid, gastenboek en noem maar op. Nieuwsberichten doorplaatsen op diverse socialmedia platforms, da’s ook zo’n makkelijke plug-in. Heb je specifieke wensen? neem dan even contact met ons op, wij helpen je graag met het vinden van dat wat je zoekt.

Voor het implementeren van een of meerdere plug-ins berekenen wij éénmalig € 50,- en dan per losse module (vanaf) € 1,50 p.mnd.