Veel verschillende bedrijven gingen je voor met het leasen van een website. Niet zo gek, als je bedenkt dat wij dagelijks bezig zijn met websites en alles eromheen. Om dit proces in goede banen te lijden en de kosten overzichtelijk te houden, werken wij via een duidelijk stappenplan.

 

Onze werkwijze is; Binnen 3 weken online! (tenzij anders is overeengekomen)

timeline_pre_loader

OFFERTE AANVRAGEN

Na onderling contact krijg je van ons een offerte. In deze offerte staan vrijwel alle details van onze producten en diensten die je bij ons kan afnemen. Wij hebben onze website diensten grofweg ingedeeld in 3 categorieën.

OPDRACHT GEVEN + OPDRACHTBEVESTIGING

Wanneer je de offerte hebt doorgenomen en hiermee akkoord gaat, is een simpel mailtje of telefoontje voldoende voor ons om hiermee aan de slag te gaan. Als we jouw akkoord hebben ontvangen sturen we je per mail een opdrachtbevestiging.

TEKSTEN, FOTO’S & LOGO AANLEVEREN

Na de opdrachtbevestiging krijg je van ons het zogeheten aanleverdocument. In dit bestand word je stap-voor-stap begeleid welke inhoud je moet verzamelen voor je website. Denk hierbij aan: teksten, titels, fotomateriaal (product-, sfeer-, personeel en/of algemene bedrijfsfoto’s) en natuurlijk je logo en huisstijl kleuren.

PROJECT PLANNEN

Nadat jij je bestanden naar ons hebt geüpload gaat bij ons het planningssysteem in werking.

Vanaf hier start onze officiële werkwijze: Binnen 3 weken online!*

Wij maken de bestanden geschikt voor het bouwen van de site. Onze websitebouwers kunnen alles gaan voorbereiden en houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.

(*Geldt alleen bij de basis en uitgebreide website pakketten. Custom-made is altijd in overleg)

DESIGN & WENSEN BESPREKEN

Wanneer de websitebouwer kan beginnen met de bouw zal hij/zij eerst telefonisch contact met je opnemen om je design-wensen voor de website door te nemen. In dit gesprek kan jij je voorkeuren aangeven voor het design, het kleurgebruik, enz.
(je kunt ook in het aanleverdocument aangeven welke sites je aanspreken qua uitstraling & sfeer)

ONTWIKKELEN & CORRECTIERONDE

In de dagen erna bouwen we je nieuwe website. Mochten we ergens tegenaan lopen of even met je willen overleggen, dan nemen we contact met je op. Binnen ongeveer 1 tot 2 weken kan je vervolgens een mail verwachten met een link waar de preview van jouw nieuwe website staat.

DOMEINNAAM

Nadat we de website helemaal perfect hebben gemaakt en jij helemaal tevreden bent, vragen we je naar de verhuiscode (verhuistoken) voor je domeinnaam. Deze code kan je via een mailtje opvragen bij je huidige hostingbedrijf. Met deze code kunnen wij jouw domein koppelen aan de nieuwe website. (het domein blijft uiteraard jouw eigendom).

EN KLAAR IS JE NIEUWE WEBSITE

Als je website klaar is zetten we deze voor je online en sturen we je zoals boven beschreven per mail de gegevens voor het beheersysteem van je nieuwe website. Zo kun je zelf makkelijk wijzigingen aanbrengen in je website. Uiteraard krijg je van ons wel uitleg hoe met WordPress te werken. (telefonisch uitleg tenzij we dit anders hebben afgesproken)