Ons internet Portfolio

RP3 Rowing webshop

Bij RP3 rowing waren ze toe aan de volgende stap, internationale groei! Wij mochten voor RP3 de gehele webshop ontwikkelen, hosten en onderhouden. Geheel in de stijl van de website hebben wij deze shop gebouwd zodat ze een uniforme uitstraling hebben. RP3 gaat zelf nog druk aan de slag met de o zo belangrijke SEO teksten, landingspages en andere SEO gerelateerde zaken. Wij verzorgen de techniek en RP3 regelt het up-to-date houden van de social media platformen, prachtige samenwerking zo!

HFT horren

Prachtig op te zien hoe ondernemers ontdekken dat er veel meer mogelijk is met een website. Deze website is daar een mooi voorbeeld van. Bij de Horren Fabriek Twente zijn we begonnen met een eenvoudige nette website voorzien van de noodzakelijke informatie… zeg maar een online visitekaartje. Ondertussen zijn er online bestelformulieren, download van bestanden en inmeetinstructies toegevoegd. Wie weet wat de volgende stappen zijn? 🙂

Loman elektrotechniek

Naast de dagelijkse werkzaamheden van Loman elektrotechniek gaan zij zich meer richten op het verlenen van NEN en Scope inspecties voor bedrijven. Om dit soort aanvragen bij Loman makkelijker te maken zijn er online aanvraagformulieren ontwikkeld.
Daarnaast is dit ook nog een mooie website geworden, duidelijk, overzichtelijk en geheel in hun huisstijl.

IACT

Voor dit internationale bedrijf die software ontwikkeld voor industrieel gebruik hebben wij een passende website ontwikkeld. Deze meertalige website hebben wij voorzien van Informatieve pagina’s over de producten en markten waarvoor zei hun software ontwikkelen.

Voor je hond natuurlijk

Webshops bouwen en onderhouden is zo langzamerhand een specialisatie geworden voor ons. Voor Je Hond Natuurlijk is volledig van A tot Z door ons bedacht, ontwikkeld en onderhouden. Deze dropship website kent voor ons geen geheimen meer. Wil jij weten wat voor jou de meest geschikte webshop is? Vraag het ons gerust, we helpen je graag!

Dexitex

Voor onze klant Dexitex hebben wij een volledig nieuwe webshop ontwikkeld.

Dexitex neemt het klantcontact en verzending voor haar rekening.
Wij verzorgen wij het hele social media traject. Berichten bedenken, acties opzetten en het plaatsen van social media campagnes.

Wil jij ook het communicatietraject uitbesteden? Ga met ons in overleg van wat de mogelijkheden voor jou zijn.

Liefiess

Liefiess was niet tevreden over haar vorige websitebouwer en hosting partij. De hele WordPress webshop verhuist, wat “dingen” aangepast en haar website draait nu als een tierelier! Tig x sneller en onze directe goede service en onderhoud kan haar zeker ook vrolijk maken:-) Mooi beroep hebben we toch hé:-)

Reno totaalbouw

Reno Totaalbouw kwam bij ons aankloppen omdat ze problemen hadden met hun website. Door een goed gesprek hebben wij hun wensen voor een website omgezet in een volledig nieuwe responsive online uitstraling.

Naast het onderhoud van de site verzorgen wij ook IT ondersteuning aan het kantoorpersoneel.

Step one Borne

Het begon als online ondersteuning voor de winkel. Inmiddels is de shop uitgegroeit tot een volwaardige goed draaiende webshop met klanten uit heel Nederland.

Wij verzorgen het up-to-date houden ervan en ondersteunen Step One veelvuldig met het gehele social media traject en de nieuwsbrief.

Daniëlle kookt over

Uit nood geboren door de Covid-19 maar inmiddels een goede ondersteuning van haar custom-made reisbureau. Mensen enthousiasmeren met gerechten uit regio’s van waar men toekomstig vakantie gaat vieren. Een geheel nieuwe insteek van voorpret op je vakantiebelevenis.

Bentrons

Deze producent van irrigatiecomputer & regenautomaten wilde “gewoon” ook goed zichtbaar zijn op internet. Kunnen vertellen wat hun producten doen en wat de mogelijkheden zijn…. Nou, dat hebben we gedaan! Inclusief downloadmogelijkheid en FAQ’s.

De steupel verhuur

Ook bedrijvenverzamelgebouwen hebben behoefde aan communicatie via het internet. Website gebouwd zodat ze kunnen tonen wat ze allemaal bieden, verschillende bedrijfsruimtes en flexibel in de mogelijkheden.

Buurtsportcoach Haaksbergen

Buurtsportcoach kwam bij ons omdat zij een website nodig hadden. Een praktische en efficiënte manier om te communiceren met hun doelgroep.

In een oogopslag kun je zien, waar je op de website moet zijn om te vinden wat je zoekt. Daarbij werkt de simpele indeling erg prettig.

Oosting makelaardij

Voor Oosting makelaardij uit Haaksbergen hebben wij een geheel nieuwe website ontwikkeld. Van belang was dat deze overzichtelijk en duidelijk informatie verstrekt over het woningaanbod van Oosting.

Voor Oosting makelaardij verzorgen wij tevens de hosting én het technisch onderhoud van de site.

Pedicure Silvy

Een “eenvoudige” website wil nog niet zeggen dat je dan niet mag stralen op het internet. Professioneel, zakelijk en voorzien van alle informatie die maar nodig is. Neem gerust een kijkje op deze prachtige website.

Techmag Haaksbergen

Vernieuwen van een bestaande website met vele plugins en mogelijkheden. Deze technische groothandel heeft meerdere websites en webshops en was opzoek naar een nieuwe portal website met goede informatieve waarde. Het reguliere onderhoud hebben ze in eigen handen, wij worden ingeschakeld bij technische problemen en advies.

Approved by Daniëlle

Voor Approved by Danielle verzorgen wij de hosting én het volledig onderhoud van de site. Ook verzorgen wij voor haar de digitale nieuwsbrief en het regelen het adverteren op social media.

Ontzorgen noemen we dat:-)

Presolid home

Sinds vele jaren een trouwe klant en wederom mochten wij voor hun een website ontwikkeld die overzichtelijk is en duidelijke informatie verstrekt.

De website wordt op onze server gehost en wij verzorgen het technisch onderhoud.

Kunst en cultuur Twente

Er was al een reguliere krant/magazine. Nu is er ook een digitale versie online! De uitgever van deze krant zocht een partij om mee samen te werken. Nou, dat zijn wij dus geworden:-)

Alles wat er te doen en te vertellen is in Twente nu dus ook online te lezen!

Barginkshoeve

Voor V2O hebben wij een nieuwe projecten website ontwikkeld. Deze site zal de basis vormen voor alle projecten van V2O.

Voor deze projecten websites verzorgen wij de hosting, het vullen van de betreffende informatie én het volledig onderhoud van de site.

Op den lande

Voor Beauty Center Op den Lande hebben wij een website ontwikkeld met een overzichtelijk en duidelijke infotmatie structuur. Een zogenaamde “one pager” die informatie verstrekt over de behandelingen die het beauty center uitvoert.

Voor Op den Lande verzorgen wij ook de hosting.

Knollenkamp

Een van de gezelligste hockeytoornooien van Nederland en omstreken. Gastteams uit Nederland, Engeland, Frankrijk en Duitsland komen hier tegen elkaar strijden om de meerst grappige titels. Het beste bierblad is toch wel een van de meest herkenbare prijzen die men hier kan winnen (is ook tekenend voor de sfeer op dit meerdaagse toernooi.)

Wij hebben dit geheel en een mooi jasje mogen gieten en verzorgen het onderhoud en de hosting.

Neem contact op