Over ons

 

Canmerk media is een veelzijdig mediabureau waarbij aandacht voor jouw bedrijf centraal staat. Vanuit het altijd gezellige Twentse Haaksbergen helpen we klanten uit verschillende vakgebieden met hun internet en uitstraling. Het is ons doel om jou te helpen met de groei van jouw bedrijf, merk product en/of dienst. Hierbij combineren we jouw kennis en ervaring met die van ons. Jij weet immers het meeste van jouw vakgebied. Door deze combinatie kunnen we samen echt een mooi resultaat neerzetten!

Onze kracht

Door te kijken naar het totaalplaatje, hebben wij door de jaren heen goede resultaten behaald. Bij alle communicatie binnen een bedrijf is het belangrijk dat de huisstijl overal hetzelfde is. Daarnaast moet de uitstraling van een bedrijf passen bij de doelgroep, deze aanspreken én de juiste reactie opwekken. Daarom zijn we er niet alleen voor een website of webshop, maar juist voor het totaalplaatje. Wij maken van jouw probleemstuk een succes. Jouw succes is onze drive!

9-17 telefoon & whatsapp Support

Telefonische support

Mocht je problemen hebben, iets willen aanpassen of veranderen. En je komt er zelf niet uit, dan staan wij graag voor je klaar om je te helpen. 053-82 00 999

9-17 Whatsapp chat

Ook via WhatsApp staan we tijdens kantooruren voor je klaar. Vaak ik bellen makkelijker maar WhatsApp is ook super handig!

Ons team

Inge Stegehuis

Inge Stegehuis

Internet adviseur

Martin Stegehuis

Martin Stegehuis

Grafisch adviseur

Estefan Arnaiz

Estefan Arnaiz

Webdesigner/Illustrator

GEZOCHT

GEZOCHT

Stagaire onlinemedia