?> Over ons | Canmerk media

Over ons

Wij zien het als onze taak om jouw bedrijf te helpen groeien!

 

 

Canmerk Media is een veelzijdig mediabureau waar jouw bedrijf centraal staat. Vanuit Haaksbergen helpen wij onze klanten dagelijks op het gebied van internet en uitstraling.

Het is onze taak om jou te helpen om je bedrijf, merk, product en/of dienst te laten groeien! Om dit te kunnen realiseren maken wij niet alleen gebruik van onze vakkennis maar juist ook van die van jou.

Onze kennis zit in het feit dat wij geloven in de kracht van het totaalplaatje. Alle bedrijfscommunicatie behoort dezelfde ‘look and feel’ hebben. De uitstraling moet bij de doelgroep passen, deze aanspreken én de juiste reactie opwekken. Wij zijn er niet alleen voor die professionele website, maar juist voor het complete plaatje van jouw bedrijf.

Maak snel een afspraak, bel 053-82 00 999 of stuur een mail naar info@canmerk.nl 

Martin Stegehuis

Ontwerper / grafisch advies

Klanten helpen om hun bedrijfsuitstraling af te stemmen op de juiste doelgroep da’s het mooiste wat er is. Alles behoord met elkaar verbonden te zijn, van gevel t/m huisstijl en van  website t/m social media. Alles behoord een eenheid te zijn, zowel on- als offline!

Met zo’n 30 jaar ervaring als grafisch vormgever weet Martin voor elk bedrijf een passende oplossing te vinden. Benieuwd? Kijk in onze portfolio op deze website.

Inge Stegehuis – Kamp

Verkoop / Webdesigner / Marketing

Duizendpoot in het kwadraat. Inge is een kei in het realiseren van ideeën. Denk hierbij aan marketing vraagstukken zoals Facebook campagnes waar ze creatieve oplossingen heeft voor elk bedrijf.
Ze bouwt websites, verzorgt het technisch onderhoud én is druk met SEO voor onze klanten. Door haar brede kennis van websites en hoe deze in elkaar zitten, is Inge van groot belang voor Canmerk én de klant.

Estefan Arnaiz

Webdesigner / Illustrator

WordPress specialist bij uitstek. Als hij er niet uitkomt dan kan het waarschijnlijk niet:-) Wizzerd in het uitzoeken van technische mogelijkheden. Ook houdt hij zich veel bezig met het onderhoud én updaten van de websites van onze klanten.

Daarnaast is ie ook nog een geweldige illustrator. Dus mocht je een mooie site willen mét geweldige illustraties, ons ff bellen zou ik zo zeggen:-)

Maartje Dreierink

Stagiaire Marketing

Maartje ondersteunt ons met het marketing en sociale media gebeuren. Berichten inplannen, teksten maken en nieuwe items bedenken. Websites teksten aanpassen en zorgen dat deze beter gevonden worden met behulp van SEO en/of SEA. En uiteraard ook onze eigen site is door Maartje onderhanden genomen! O ja,… ze houdt er niet zo van om gefotografeerd te worden:-)

 

Stageplaats

Marketing / Verkoopadviseur

Wil jij je verder ontwikkelen in het adviseren van kanten op het gebied van reclame en internet? Volg jij ook een opleiding in deze richting?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Neem dan snel contact met ons op. Bel 053 82 00 999 of mail naar info@canmerk.nl 
of doe lekker makkelijk en kom gewoon ff langs! CU

Telefoon:

(053) 82 00 999

Email:

info@canmerk.nl

Adres:

Bouwstraat 5b

7483 PE Haaksbergen

Neem contact met ons op!

4 + 11 =