Over ons

 

Canmerk media is een veelzijdig mediabureau waar jouw bedrijf centraal staat. Vanuit het Twentse Haaksbergen helpen wij onze klanten dagelijks op het gebied van internet en uitstraling.
Het is ons werk en missie om jou te helpen je bedrijf, merk, product en/of dienst te laten groeien! Om dit te kunnen realiseren maken wij niet alleen gebruik van onze vakkennis maar juist ook van die van jou. Jij hebt immers veel verstand van je vakgebied, je klanten en je leveranciers. Alleen door het combineren van jouw ervaring met die van ons kom je verder!

Onze kracht

Door de jaren heen hebben wij goede resultaten behaald doordat wij geloven in een totaalplaatje. Alle op het bedrijf/product/dienst gerichte communicatie behoort over de één en de zelfde huisstijl componenten te beschikken. De uitstraling moet bij het bedrijf en de doelgroep passen, deze aanspreken én de juiste reactie opwekken. Wij zijn er niet alleen voor die professionele website of shop, maar juist ook voor het totaalplaatje van jouw bedrijf. Wij kunnen van jouw probleemstuk een succes maken. Jouw succes is onze drive!

9-17 telefoon & whatsapp Support

Telefonische support

Mocht je problemen hebben, iets willen aanpassen of veranderen. En je komt er zelf niet uit, dan staan wij graag voor je klaar om je te helpen. 053-82 00 999

9-17 Whatsapp chat

Ook via WhatsApp staan we tijdens kantooruren voor je klaar. Vaak ik bellen makkelijker maar WhatsApp is ook super handig!

Ons team

Inge Stegehuis

Inge Stegehuis

Internet adviseur

Martin Stegehuis

Martin Stegehuis

Grafisch adviseur

Estefan Arnaiz

Estefan Arnaiz

Webdesigner/Illustrator

Bart Raanhuis

Bart Raanhuis

Stagaire accountmanagement