Over ons

Jouw succes is onze drive!

Ja, wat kunnen we allemaal?

Wij zijn eigenlijk heel veelzijdig binnen ons vak. Nou begrijpen wij dat dat het alleen maar lastig maakt voor potentiële klanten. Maar waar het op neerkomt is dat het ons doel is om jou te helpen met de groei van jouw bedrijf, je merk, je product(en) en/of dienst(en). Om dit goed te kunnen doen combineren we graag jouw kennis en ervaring met die van ons. Jij weet immers het meeste van jouw vakgebied en wij doen ons uiterste best om dat goed te combineren met ons vakgebied. Door deze samenwerking kunnen we samen een mooi resultaat neerzetten!

Grafisch design & internet kennis

InDesign
85%
Photoshop
65%
Illustrator
75%
PHP | Wordpress
95%
Hosting
55%
Onderhoud
85%

We our Clients

Wij zijn gek met onze klanten. Vele zijn al jaren klant en wij vinden het dus ook prettig om na onze kennismaking zo snel als mogelijk te elkaar bij de voornaam aan te spreken. Niet dat stijve gedoe, er zijn al genoeg van die types op de wereld:-)

Onze drijfveer

Wij vinden het prachtig als er groei zit in het bedrijf van onze klanten. Dat is namelijk zo’n beetje het streefpunt die ons werk behoord te hebben. Zorgen dat de juiste doelgroep word benaderd én op de juiste wijze. Digitaal of via drukwerk, dat is geheel afhankelijk van de wens!