BELETTERING & PRODUCTIE

Top kwaliteit voor een schappelijke prijs.

 

 

BELETTERING

Een vak apart dat beletteren en daar branden wij onze vingers liever ook niet aan wij zijn goed in het ontwerpen van beletteringsobjecten. Een eenvoudig doekje printen, prima verzorgen we graag en snel voor je geen probleem!

Maar het beletteren van je bedrijfsauto of complete wagenpark laten we graag over aan de specialisten. Om te zorgen dat onze mooie ontwerpen ook daadwerkelijk goed worden uitgevoerd werken wij samen met de beste signmakers uit de regio.

Heb je bewegwijzering nodig? of wil je de hele uitstraling van je bedrijfspand aanpassen? Geen probleem, eerst een goede bespreking over wat de wensen zijn en dan komen wij met een prachtig voorstel.

Wij verzorgen dan (uiteraard) het ontwerp én regelen dan de complete uitvoering (in overleg) zodat het aan al je wensen, eisen en budget voldoet. Alleen door goed samenwerken krijgt jouw bedrijf de uitstraling die jij wilt en/of nodig hebt.

 

GROOT FORMAAT PRINTWERK

Snel en duidelijke uiting nodig? Probeer het met een spandoek. Wij beschikken over een HP printer op Latex basis (inkt op waterbasis is gezonder, geurloos en direct klaar, geen droogtijd nodig). Hiermee kunnen wij printen tot en met 1,25 mtr breed (lengte t/m 25mtr). De Latex inkt heeft goede UV bestendigheid (3 tot 5 jaar) en een hoge krasvastheid wat de levensduur ten goede komt.

Voor de grotere formaten werken wij natuurlijk weer samen met onze specialisten! We willen natuurlijk wel goede producten blijven afleveren:-)

 

Kortom heb je iets van sign en/of belettering nodig? Laat het ons dan even weten, we helpen je snel op weg!

Bel 053 82 00 999 of mail info@canmerk.nl

DOOR ONS ONTWIKKELDE PROJECTEN

 

 

Telefoon:

(053) 82 00 999

Email:

info@canmerk.nl

Adres:

Bouwstraat 5b

7483 PE Haaksbergen

Neem contact met ons op!

10 + 2 =