?> Ontwerpen | Een eerste indruk maak je maar één keer!

WIJ ZIJN GRAFISCH ONTWERPERS

Onze kracht is ontwerpen. Een eerste indruk maak je maar één keer!

 

 

WIJ CREËREN UITSTRALING

Ontwerpen is onze basis, van hieruit ontstaan bij ons bijna alle werkzaamheden. Of het nu gaat om een nieuw logo/huisstijl, website/shop of verpakking, er komt altijd eerst een op de doelgroep afgestemd ontwerp aan te pas. We zorgen ervoor dat elke uiting past binnen de gewenste bedrijfsuitstraling (de zogeheten corporate identity).

Bedrijven zijn er zich veelal niet van bewust dat ze door gebrek aan de juiste uitstraling hun doelgroep mislopen of er niet alles uithalen. Wij helpen hierbij door o.a. de huisstijl goed te analyseren of deze past bij de beoogde doelgroep.

 

Wij checken of deze behoefde heeft aan een verbetering / update of dat het om het benodigde effect te verkrijgen volledig op de schop moet.

Met de huisstijl als basis kunnen wij ervoor zorgen dat alles wat er wordt gecommuniceerd goed op elkaar is afgestemd. De website, briefpapier, belettering, beurspresentatie, sociale media, noem maar op, alles heeft invloed op de uitstraling en je imago als bedrijf.

WAT STRAALT JOUW BEDRIJF UIT?

Onder bedrijfsuitstraling vallen veel onderdelen van jouw bedrijf, je website, logo/huisstijl, folders, brochures, auto(‘s), gevel/ingang van je bedrijf enzovoorts. En wat doen deze onderdelen voor jouw bedrijf? Zoals al vermeld staat menig bedrijf er niet bij stil wat voor reactie zij opwekken met bijvoorbeeld hun website en/of logo. Dat is een gemiste kans! Want je bedrijfsuitstraling is de eerste indruk die je potentiële klant van je bedrijf heeft, dit heeft niks te maken of je een groot bedrijf bent of een ZZP’er. Die indruk wordt namelijk (vaak onbewust) geassocieerd met je product, dienst en/of vakkennis.
Dit is een risico voor elk bedrijf, maar het is ook zeker een kans. Want daar waar jouw concurrentie te kort schiet, spring jij er tussen uit omdat je uitstraling goed, consequent en professioneel is.

Of je nu een ZZP’er bent of een groot MKB bedrijf wij helpen met die kans te benutten en weten voor elk bedrijf een passende oplossing te vinden. Door onze ruime ervaring weten we zeer goed in te schatten wat een bedrijf voor een uitstraling nodig heeft en hoe dat geuit moet worden.

In onze portfolio vind je meerdere voorbeelden van hoe wij klanten geholpen hebben.

 

DOOR ONS ONTWIKKELDE PROJECTEN

 

 

Telefoon:

(053) 82 00 999

Email:

info@canmerk.nl

Adres:

Bouwstraat 5b

7483 PE Haaksbergen

Neem contact met ons op!

11 + 8 =