Grafisch ontwerpen is onze specialiteit

Mocht je toe zijn aan een nieuw logo met bijbehorende huisstijl, folder, brochure, website en/of webshop? Dan ben je bij Canmerk aan het juiste adres! Samen met onze kennis stemmen we dit perfect af op jouw wensen en visie.

Om de juiste doelgroep voor jouw bedrijf aan te spreken is een goede uitstraling erg belangrijk. Potentiële klanten kijken hier vaak het eerst naar en een eerste indruk is snel gemaakt. Door een goede samenwerking en een beetje eigenwijs te zijn komen we samen tot het beste resultaat.

Ons doel is om jouw te helpen ervoor te zorgen dat je jouw werk makkelijker, beter en professioneler kunt uitvoeren. JOUW SUCCES IS ONZE DRIVE!

Lijkt het je wel wat om het beste uit je bedrijf te halen? Bel dan even met 053 82 00 999 of stuur een mail naar info@canmerkmedia.nl

Grafische vormgeving

Wij kunnen alles voor je uitwerken, ontwerpen en (laten) produceren. We denken met je mee, geven tips, andere inzichten en doen graag suggesties om ervoor te zorgen dat jij en je bedrijf de doelstellingen behaald die je gesteld hebt.

Wij willen graag helpen om te zorgen dat jouw bedrijf/product en/of dienst het beter voor elkaar heeft dan je collega bedrijven. Wij ontwerpen alles zolang het maar met je bedrijf en zijn/haar communicatie te maken heeft. Door onze ruime ervaring op het gebied van grafische vormgeving (meer dan 30 jaar) weten we wel hoe iets er uit zou moeten komen te zien en/of hoe we binnen een bestaande uitstraling kunnen verder ontwikkelen.

Omdat het soms lastig is uit te leggen wat er onder “grafische vormgeving” valt zullen we hieronder wat “producten” benoemen zodat je hiervan een beter beeld krijgt. (je kunt natuurlijk ook in onze portfolio kijken of gewoon met ons bellen:-) 053 82 00 999.

Wij ontwerpen bijvoorbeeld; logo’s/huisstijlen, visitekaartjes, briefpapier, brochures, folders, flyers, advertenties, verpakkingen, posters, magazines, (online)banners, jaarverslagen (meestal digitaal), websites/shops, belettering van auto’s/vrachtwagens, gevels van bedrijfspanden, standbouw inrichting, bouwborden/doeken, spandoeken, stickers, enzovoort, enzovoort.

Belettering

Heb je belettering nodig of wil je de hele uitstraling van bijvoorbeeld je bedrijfspand aanpassen? No problem! Wij staan voor je klaar. Na een goed overleg van wat je zou willen en vooral wat niet, komen wij met een voorstel afgestemd op jouw wens maar natuurlijk ook voorzien van onze kennis en inzichten.

Voordat wij overgaan tot het presenteren van een concept gaan wij regelmatig in overleg met gespecialiseerde signmakers om zo een realistisch, passend en concreet voorstel te kunnen tonen.

Om ervoor te zorgen dat onze mooie ontwerpen ook goed worden uitgevoerd, werken wij dus samen met de beste signmakers uit de regio. Ieder zijn/haar vak toch!?!

Wij verzorgen het ontwerp en regelen de complete uitvoering in overleg met jou. We bespreken samen de wensen, eisen en natuurlijk wat je budget is voor de klus.

Dus, laat maar weten wat je wilt, dan zien we je snel!

Bel dan even met 053 82 00 999 of stuur een mail naar info@canmerkmedia.nl

Begeleiding en advies

Naast onze eigen werkzaamheden hebben wij natuurlijk ook veel contact met aan ons beroep gerelateerde bedrijven. Want het mooie grafisch werk wat wij maken kan natuurlijk alleen ontstaan als er ook goede teksten, foto’s, video, drukwerk, belettering, enzovoort beschikbaar is.

Met deze bedrijven werken wij regelmatig samen, alleen zo kun je er voor zorgen dat het uiteindelijke resultaat helemaal naar wens is.

Dus mocht je behoefte hebben aan ondersteuning van 1 of meerdere bedrijven dan kunnen wij hierin adviseren en/of met alle plezier het traject helemaal uit handen nemen.

Neem even contact met ons op en wij gaan kijken wat wij voor jou kunnen betekenen, want we helpen je graag!

Bel dan even met 053 82 00 999 of stuur een mail naar info@canmerkmedia.nl