grafische diensten

 

Grafisch ontwerpen is onze specialiteit

Of het nu gaat om een nieuw logo met bijbehorende huisstijl, folder/brochure, website/webshop of verpakking wij stemmen het perfect af op jouw wens en visie (voorzien van onze kennis natuurlijk:-).

Wij helpen jou en je bedrijf om te zorgen dat je een uitstraling krijgt die de juiste doelgroep aanspreekt. Om er het beste uit te halen komen we wel eens eigenwijs over, maar bedenk je dit eens… waarom zouden wij dwarsliggen en frictie creëren tussen ons en een klant als onze bedoeling puur en alleen geënt is om het beste uit jou en je bedrijf te halen! We zouden het onszelf toch veel makkelijker maken als we gewoon “doen wat de klant zegt”!? Of heb je het stiekem toch liever dat je samenwerkt om het hoogst haalbare te bereiken?

Ons werk bestaat namelijk uit het helpen en ondersteunen om ervoor te zorgen dat jij jou werk makkelijker, beter en professioneler kunt uitvoeren. JOUW SUCCES IS ONZE DRIVE!

Als je daar de voordelen niet van inziet ben je waarschijnlijk niet onze doelgroep, sorry!

Lijkt het je wel wat om het beste uit je bedrijf te halen? Bel dan even met 053 82 00 999 of stuur een mail naar info@canmerkmedia.nl

Grafische vormgeving

Wij kunnen alles voor je uitwerken, ontwerpen en (laten) produceren. We denken met je mee, geven tips, andere inzichten en doen graag suggesties om ervoor te zorgen dat jij en je bedrijf de doelstellingen behaald die je gesteld hebt.

Wij willen graag helpen om te zorgen dat jouw bedrijf/product en/of dienst het beter voor elkaar heeft dan je collega bedrijven. Wij ontwerpen alles zolang het maar met je bedrijf en zijn/haar communicatie te maken heeft. Door onze ruime ervaring op het gebied van grafische vormgeving (meer dan 30 jaar) weten we wel hoe iets er uit zou moeten komen te zien en/of hoe we binnen een bestaande uitstraling kunnen verder ontwikkelen.

Omdat het soms lastig is uit te leggen wat er onder “grafische vormgeving” valt zullen we hieronder wat “producten” benoemen zodat je hiervan een beter beeld krijgt. (je kunt natuurlijk ook in onze portfolio kijken of gewoon met ons bellen:-) 053 82 00 999.

Wij ontwerpen bijvoorbeeld; logo’s/huisstijlen, visitekaartjes, briefpapier, brochures, folders, flyers, advertenties, verpakkingen, posters, magazines, (online)banners, jaarverslagen (meestal digitaal), websites/shops, belettering van auto’s/vrachtwagens, gevels van bedrijfspanden, standbouw inrichting, bouwborden/doeken, spandoeken, stickers, enzovoort, enzovoort.

Belettering

Heb je belettering nodig of wil je de hele uitstraling van bijvoorbeeld je bedrijfspand aanpassen? No problem! Wij staan voor je klaar. Na een goed overleg van wat je zou willen en vooral wat niet, komen wij met een voorstel afgestemd op jouw wens maar natuurlijk ook voorzien van onze kennis en inzichten.

Voordat wij overgaan tot het presenteren van een concept gaan wij regelmatig in overleg met gespecialiseerde signmakers om zo een realistisch, passend en concreet voorstel te kunnen tonen.

Om ervoor te zorgen dat onze mooie ontwerpen ook goed worden uitgevoerd, werken wij dus samen met de beste signmakers uit de regio. Ieder zijn/haar vak toch!?!

Wij verzorgen het ontwerp en regelen de complete uitvoering in overleg met jou. We bespreken samen de wensen, eisen en natuurlijk wat je budget is voor de klus.

Dus, laat maar weten wat je wilt, dan zien we je snel!

Bel dan even met 053 82 00 999 of stuur een mail naar info@canmerkmedia.nl

Begeleiding en advies

Naast onze eigen werkzaamheden hebben wij natuurlijk ook veel contact met aan ons beroep gerelateerde bedrijven. Want het mooie grafisch werk wat wij maken kan natuurlijk alleen ontstaan als er ook goede teksten, foto’s, video, drukwerk, belettering, enzovoort beschikbaar is.

Met deze bedrijven werken wij regelmatig samen, alleen zo kun je er voor zorgen dat het uiteindelijke resultaat helemaal naar wens is.

Dus mocht je behoefte hebben aan ondersteuning van 1 of meerdere bedrijven dan kunnen wij hierin adviseren en/of met alle plezier het traject helemaal uit handen nemen.

Neem even contact met ons op en wij gaan kijken wat wij voor jou kunnen betekenen, want we helpen je graag!

Bel dan even met 053 82 00 999 of stuur een mail naar info@canmerkmedia.nl