HOE LAAT IK IEDEREEN ONS NIEUWS WETEN? MET EEN NIEUWSBRIEF NATUURLIJK!

Verstuur gemakkelijk professionele nieuwsbrieven!

Hoe zorg je ervoor dat je klanten en andere relaties snel op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in je bedrijf, van je producten, aanbiedingen, enz? Ja, door het versturen van een digitale nieuwsbrief.

Wij zijn altijd opzoek naar nuttige en praktische manieren om onze klanten voort te helpen met het promoten van hun bedrijf, product en/of dienst.

Aangezien dit ook de kern is van onze werkzaamheden leek het ons verstandig om dit verder uit te zoeken. Digitale nieuwsbrieven zijn vaak een flink onderschat medium wat betreft communicatie richting klanten, relaties en leveranciers. Communiceer en informeer rechtstreeks, en alles wat je wil weten is meetbaar, wie kijkt er, hoe vaak, waar klikt men op, welke links zijn interessant, enz.

Wij werken met diverse aanbieders samen. Bij onze klanten zijn de meest gebruikte nieuwsbriefsystemen Laposta en het budgetvriendelijke Inboxify. Wil je meer weten over een van deze nieuwsbriefsystemen? Bel 053 82 00 999 of stuur een mail naar info@canmerkmedia.nl en we helpen je graag op weg in deze digitale nieuwsbrief wereld.

Je moet het gewoon zien!

We kunnen je gaan vervelen met veel technische gegevens waarom deze systemen zo geweldig zijn maar het lijkt ons verstandiger om het te laten zien. Tenminste als je geïnteresseerd bent!

Maak met ons een afspraak en we laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn van deze systemen.

Wij bieden onze klanten een aantal mogelijkheden voor het gebruik van nieuwsbriefsystemen.

De GRATIS versie

1 Je doet alles zelf
Het ontwerp, opmaak, indeling, teksten plaatsen, mailadressen importeren, follow-up mails klaarmaken, enz.

2 Wij maken het basis ontwerp
Voor € 395,- maken wij een passend template in jouw huisstijl.
Je doet de rest zelf, teksten plaatsen, mail verzenden, enz.

3 Wij doen alles voor je (kosten in overleg)
Wij maken het ontwerp, regelen de opmaak, plaatsen de (aangeleverde) teksten, regelen in overleg de mailing en lopen na verzending samen alle statistieken met je door.

Met abonnement

1 Je doet alles zelf (helpdesk ondersteuning)
Het ontwerp, opmaak, indeling, teksten plaatsen, mailadressen importeren, follow-up mails klaarmaken, enz.

2 Wij maken het basis ontwerp
Wij maken wij een passend template in jouw huisstijl.
Je doet de rest zelf, teksten plaatsen, mail verzenden, enz.

3 Wij doen alles voor je (kosten in overleg)
Wij maken het ontwerp, regelen de opmaak, plaatsen de (aangeleverde) teksten, regelen in overleg de mailing en lopen na verzending samen alle statistieken met je door. Geheel ontzorgen noemen we dit:-)