Jouw succes is onze drive!

Wil je een nieuwe website? Ben jij niet meer tevreden over je huidige website, webshop of hosting? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Wij hebben alle kennis in huis om jouw bedrijf succesvol te maken op het internet. We bekijken we waar de “pijnpunten” liggen, wat je wensen zijn én of dat realistisch is voor succes op het wereldwijde web.

Om van jouw bedrijf een succes te maken met een goed vindbare website en de bijbehorende tools kan je bij ons terecht. Wil je marketing gerichte doelstellingen behalen? Dat kan, met onze Twentse nuchterheid kunnen we alles realistisch inschatten en komen we samen tot een prachtig plan. We bespreken je wensen en de mogelijkheden en gaan we samen vol voor het behalen van een fantastisch resultaat. Website of webshop, huisstijl en brochures, wij zorgen dat jouw totale bedrijfsuitstraling en communicatie op één lijn ligt!

Wij geven jouw webshop een boost!

Kan je webshop wel wat aandacht gebruiken?
Wij helpen je graag naar meer succes!

Jouw succes is onze drive!

Jouw succes is onze drive!

Een website moet gewoon goed en snel werken, wij regelen graag jouw webhosting.

Of heeft je huisstijl aandacht nodig?

Logo’s, briefpapier, folders of brochures, alles is maatwerk!
Wij helpen je graag met een nieuwe look and feel!

JOUW SUCCES IS ONZE DRIVE!

onze Diensten

Ons kun je multifunctioneel inzetten voor je bedrijfscommunicatie. Wil je een nieuwe website? Of wil je beter gevonden worden op het internet via Google en/of social media? En wil je dat dan ook nog passend hebben in de huisstijl van je bedrijf zodat het jou doelgroep aanspreekt?! No Problem, wij helpen je graag naar meer succes!

Bel 053 82 00 999 of stuur een mailtje naar; info@canmerkmedia.nl

  • Bouwen websites & webshops 44% 44%
  • Social media onderhoud + promotie 23% 23%
  • SEO & SEA 21% 21%
  • Ontwerp logo / huisstijl / brochure / belettering 18% 18%

Website lease

Een website leasen? Dat kan! Bekijk nu de verschillende mogelijkheden en pakketten.

Vindbaarheid site

Tja, dan heb je een mooie site maar dan moet men die site ook nog weten te vinden:-)

Grafisch ontwerp

Wij checken of alles van je bedrijf op elkaar aansluit. Je moet tenslotte wel de juiste doelgroep aanspreken.

Hosting

De hosting van jouw site moet gewoon voorzien zijn van de hoogste performance en stabiliteit.

9-17 telefoon & whatsapp Support

Telefonische support

Mocht je problemen hebben, iets willen aanpassen of veranderen. En je komt er zelf niet uit, dan staan wij graag voor je klaar om je te helpen. 053-82 00 999

9-17 Whatsapp chat

Ook via WhatsApp staan we tijdens kantooruren voor je klaar. Vaak is bellen makkelijker en persoonlijker maar en WhatsApp met ons is ook super handig!

Waarom voor ons kiezen?

Je moet natuurlijk niks

Ja, da’s toch waar! Als het niet klikt met ons heeft samenwerken om jouw bedrijf succesvoller te maken weinig zin. Stel nou dat we veel tijd gaan stoppen in ontwikkelingen voor je bedrijf, dan moet je ervan uit kunnen gaan dat het ook klopt. Je moet elkaar immers kunnen vertrouwen in dat wat je doet. 

No nonsence

Het zal er niet bij iedereen uit Twente inzitten maar bij ons is het echt zo, doe maar normaal, dan doe je gek genoeg:-) We doen wat we zeggen en zeggen (meestal) wat we doen. Het feit dat een aantal klanten al meer dan 15 jaar met ons willen samenwerken moet toch iets zeggen lijkt ons!

w

Kennis van zaken

Doordat we al wat jaren meedraaien hebben we ook al veel “bij de hakken gehad” of terwijl we weten wat we doen. Daar heb je als klant natuurlijk profijt van. Je zult merken dat we al dan niet geleidelijk, alles wat je communiceert als bedrijf op elkaar gaan afstemmen… Jouw succes is onze drive!