WEBSITE LATEN MAKEN

INTERNET • HOSTING • ONTWERPEN

 

Doe meer met online!

Wij zijn van mening dat voor de meeste potentiële klanten de eerste kennismaking begint via het internet. Men bezoekt je site of kijkt waar hij/zij waarschijnlijk mee te maken gaat krijgen als er zaken gedaan gaat worden! Hoe slim zou het dan zijn dat je ervoor zorgt dat wat men dan te zien krijgt er ook goed en verzorgt uitziet. Je bent toch een professional en barst van vakkennis! Nou, laat je bedrijf dat dan ook uitstralen:-)

Wij van Canmerk media ontwikkelen, bouwen en hosten websites. Laat ons ook jouw bedrijfsuitstraling een boost geven! 

In onze portfolio vind je meerdere voorbeelden van hoe wij klanten geholpen hebben.

Website Leasen?

Een website leasen incl hosting, onderhoud en updates voor een vast bedrag per maand.

Dat is dé oplossing voor jouw website of shop! Zo heb jij je website altijd up-to-date.

wat we allemaal doen

website design

Is jouw site of shop aan vervanging toe of wil je technische ondersteuning? Wij ontwikkelen, bouwen, onderhouden én hosten WordPress websites. Volledig afgestemt op jouw bedrijf, product en/of dienst.

vindbaarheid site

Een website bouwen is één, maar gevonden worden is weer een hele andere kunst. Hoe werkt dat eigenlijk? In duidelijke stappen zorgen wij dat jouw website hoger en hoger in de ranking komt!

Hosting

Een website heeft een plek nodig om ‘te staan’ en gevonden te worden op het internet via een server. Hosting is afgeleid van host wat gastheer betekend. Nou, wij zijn graag de gastheer van jouw website:-)

Grafisch ontwerp

Wij zorgen ervoor dat je uitstraling aansluit bij de gewenste doelgroep en hierop wordt afgestemd. Logo/huisstijl, advertentie, brochures en/of verpakkingen. Het kan allemaal, wij ontwerpen alles!

een indruk van Ons werk

Telefoon:

(053) 82 00 999

Email:

info@canmerk.nl

Adres:

Bouwstraat 5b

7483 PE Haaksbergen

Neem contact met ons op!

2 + 5 =